Contact

Bereikbaarheid

De helpdesk is te bereiken van maandag tot en met vrijdag van 9.30 uur tot en met 16.30 uur. Mail naar info@kindenziekenhuis.nl of bel naar 085 020 12 65.

Ouders

Heb je behoefte aan advies of informatie op maat? Neem dan contact op met de helpdesk van Kind & Ziekenhuis. We helpen graag als je bijvoorbeeld wilt weten wat de rechten van jou en jouw kind zijn, je vragen of klachten hebt over de zorg in het algemeen of in specifieke zorgorganisaties of ziekenhuis.  Als je niet goed weet hoe je jouw kind kunt voorbereiden op een medische behandeling, of als je er niet uitkomt welk ziekenhuis of andere zorgorganisatie je nou moet kiezen voor de behandeling van jouw kind of voor jouw bevalling.

Ouders
Jongeren

Jongeren

Ben je tussen de twaalf en achttien jaar en heb je een vraag die te maken heeft met je rechten bij de dokter? Of wil je bijvoorbeeld weten welke beslissingen je zelf mag nemen over een behandeling, of vraag je je af of een consult toch vergoed kan worden als je zonder medeweten van je ouders een arts wilt bezoeken? Het maakt niet uit wat het is: vraag het ons!

Daarnaast kun je ook kijken op onze website over kinderrechten in de medische zorg:

www.jadokterneedokter.nl

Professionals

Heb je vragen over kind- & gezinsgerichte zorg of kinderrechten in de gezondsheidszorg als professional of als student? Neem dan contact op met de helpdesk van Kind & Ziekenhuis. We bieden informatie. Tevens bieden wij ruimte in op onze nieuwsblog of digitale nieuwsbrief om relevante onderwerpen onder de aandacht te brengen zoals nieuwe ontwikkelingen en wetenschappelijk onderzoek (Kind & Ziekenhuis behoudt zich het recht voor te selecteren).

Nieuwsblog Kind & Ziekenhuis | www.kindenzorg.nl

Zorgprofessional