Eenmalig, maandelijks of jaarlijks doneren aan Stichting Kind en Ziekenhuis

Stichting Kind en Ziekenhuis is dé patiëntenorganisatie voor kinderen en hun gezin in de medische zorg. Met onze ruim 40 jarige ervaring als vertegenwoordiger van de kinderstem in de medische kindzorg begrijpen en vertegenwoordigen wij dit perspectief als geen ander.

De afgelopen decennia hebben wij veel bereikt; een overzicht hiervan vind je op onze activiteitenpagina. De rol van de patiënt wordt de laatste jaren steeds belangrijker.

Voor de vertegenwoordiging van de kinderstem in de zorg is geld nodig. Wij zijn volledig afhankelijk van subsidies, sponsoring, donaties, giften, acties en eigen initiatieven. Fijn dat je ons wilt steunen met een eenmalige, maandelijkse of jaarlijkse donatie. Groot of klein, elk bedrag is welkom. Hierdoor krijgen wij extra financiële armslag om er samen voor te zorgen dat de zorg voor kinderen en jongeren nóg kind- & gezinsgerichter wordt. Kinderen zijn namelijk geen kleine volwassenen. Lees verder.

 

Help je mee om het voor kinderen en hun gezin die zorg nodig hebben nóg beter te maken?

Maak hieronder de keuze en vul je gegevens in Je kan ons eenmalig, maandelijks of jaarlijks steunen. Vanaf een jaarlijkse bijdrage van €35,- ontvangt je twee keer per jaar het Kind & Zorg magazine. Vul dan ook je adresgegevens in.

Selecteer hieronder of je eenmalig of vaker wilt doneren

Naam*

Bedrijfsnaam

E-mailadres*

Straat

Postcode

Plaats

Land

Bedrag €*Hoe gaat Stichting Kind en Ziekenhuis om met je gegevens?

Bekijk onze Privacyverklaring

Liever zelf overmaken? Dat kan ook, via rekeningnummer NL48 RABO 0134621417 t.n.v. Stichting Kind en Ziekenhuis te Utrecht.

Schenking

Je kunt Kind & Ziekenhuis ook steunen door het doen van een schenking. De geschonken bedragen zijn veelal aftrekbaar voor de belastingen. Een schenking bij notariële akte is zonder meer aftrekbaar.

Testament

Een andere mogelijkheid is de stichting te bedenken in je testament, in de vorm van een legaat of bij erfstelling. De notaris kan je daar gedetailleerd over inlichten. Bij grotere bedragen kan de besteding ervan in overleg met de schenker nader worden bepaald. Het geld kan dan specifiek voor een bepaalde activiteit van de stichting worden gebruikt.

Bedrijven/Organisaties/Fondsen

Graag praten wij met organisaties die ons willen helpen om de kindgerichtheid van de zorg verder te verbeteren. Het bijdragen aan kwalitatieve hoogwaardige zorg aan kinderen resulteert in maatschappelijke winst doordat kinderen beter en sneller door het ziekteproces heen gaan, minder nazorg nodig hebben en tevens straks beter kunnen participeren in de maatschappij. Sneller herstel van het kind is ook goed voor de ouders. Ouders vallen daardoor namelijk korter weg uit het arbeidsproces. Concluderend draagt jouw bijdrage bij aan een lichamelijk en geestelijk gezondere generatie kinderen. En minder zorgen en uitval bij ouders. Jouw huidige en toekomstige werknemers en opdrachtgevers. In ‘de Kinderstem in de zorg’ kun je uitgebreid lezen wat wij doen en wat wij jou kunnen bieden. Uiteraard kun je ook direct bellen (085) 020 12 65 of mailen info@kindenziekenhuis.nl.